tiistai 13. tammikuuta 2015

Päivä 3-13.1 Koulua


Tänään herätys oli kello seitsemän. Carine, paikallisen koulun opettaja ja vaihtovastaava, tuli hakemaan meidät kahdeksalta. Aamupäivän vietimme toisen vuoden leipuriopiskelijoiden kanssa. Tänään söimme koulun ravintolassa, jossa kokki- ja tarjoilijaopiskelijat harjoittelevat. Ravintolan ruoka oli hyvää. Ruuan jälkeen menimme takaisin leipomoon. Olimme siellä puoli neljään. 

Pullahahmoja 

Valmiit pullahiiret


Patonkien valmistusta 





Leipomon jälkeen pidimme esitelmän Suomesta Carinen englanninkielen ryhmälle. Esitelmä meni hyvin ja oppilaat ymmärsivätkin ilmeisesti ainakin osan siitä. He myös uskalsivat kysellä meiltä asioita (positiivinen yllätys, sillä Suomessa ei pahemmin kysellä). 

Kuvaa koululta
Maisemia koululta

Koululta lähdimme n. kello 17.30. Pienen hengähdystauon jälkeen lähdimme Patrickin kanssa kaupunkiin etsimään pesulaa. Se löytyi onneksi nopeasti ja Patrick sopi henkilökunnan kanssa pyykkiemme pesusta. Siitä lähdimme metsästämään ruokakauppaa. Hedelmäkaupan löysimme omin avuin, mutta ruokakaupan etsimisessä meni pidempään (lopulta Patrick vei meidät kauppaan). Kun pääsimme vihdoin takaisin kämpälle aloimme paistaa kanapihvejä. Ne osoittautuivat todella paksuiksi, joten paistaminen vei harmillisen paljon aikaa. Kanojen valmistuttua päätimme lähteä kuitenkin ensin lenkille ja syödä vasta sitten, sillä täydellä vatsalla ei ole mukava juosta. 

Lähdimme ensin keskustasta poispäin, mutta lopulta päädyimme palaamaan takaisin ja juoksemaan keskustan suuntaan. Poikkesimme isommilta kaduilta pikkukujille ja päädyimme vahingossa ison, vanhan kirkon juurelle. Juoksimme kirkon rappuset kerran ylös js alas ja jatkoimme sitten vielä matkaa. Takaisin kämpälle palasimme lenkiltä vähän yli yhdeksän. Ja sitten ei kun suihkun kautta ruokapöytään. :)

Juoksulenkin pikkukuja 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti