tiistai 20. tammikuuta 2015

Päivät 8-10 20.1 Vapaapäivien saldoa


Sunnuntaina oli ensimmäinen vapaapäivä ja nukuimme pitkään. Nousimme ylös yhdentoista aikaan ja lähdimme lenkille. Yrityksenä oli kiivetä katsomaan The Statue of Notre Damea, mutta olimme liikenteessä hieman liian aikaisin, joten portaiden edessä olevat portit olivat vielä lukossa. Siitä päätimme jatkaa lähellä näkyvälle St Michelin kirkolle, mutta päästyämme kukkulan juurelle totesimme harmiksemme ja senkin olevan kiinni. 


Sen hetkiseltä paikaltamme näimme kolmannen kukkulan, jolla oli jonkinlainen kirkko ja patsas. Päätimme lähteä käymään siellä. Kukkulaa seuraamalla pääsimme aika helposti sen luokse vaikka seutu ei ollut meille tuttua, vaihdoimme jossakin vaiheessa ilmeisesti kaupunginosaakin. Kirkon nimi on St Joseph. Sieltä palasimme kämpäle ja vietimme loppupäivän rentoutuen (mikä tosin oli hiukan haastavaa kun netti ei toiminut).


St Joseph



Kaupunki/kylä tais vaihtuu matkalla 

Maanantaina kävimme töissä. Päivä meni hyvin, ei tapahtunut mitään ihmeempiä. Illalla siivoilimme huonetta ja otimme siitä vihdoin viimein kuvia. :D





Tänään oli vapaapäivä. Nousimme kymmenen aikoihin ja olimme liikenteessä jo hieman yli yksitoista. Kiertelimme kauppoja siihen asti kummes ne menivät kiinni (ruokatunti 12-14) ja palasimme kämpälle. Hetken odottelun jälkeen lähdimme uusintakierrokselle ja palasimme kolmeksi taas kämpälle. 
Vincent koetti auttaa puhelinongelmien kanssa, mutta ei oikeastaan keksinyt muuta keinoa kuin palauttaa tehdasasrtukset ja katsoa toimisiko se. Hän jäi hetkeksi meille ja opetimme häntä pelaamaan suomalaisia korttipelejä, kuten patamaijaa ja paskahousua. 
Kun Vincent oli lähtenyt, kävimme vielä kaupungilla yhdessä suklaaliikkeessä ja päivällä löytämässämme kodintavaraliikkeessä. Sen jälkeen olemme ottaneet kämpällä rennosti (nettikin toimii taas!).

Päivän saalista
Suklaaliikkeestä 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti