maanantai 12. tammikuuta 2015

Päivä 2-12.1 Ensimmäinen päivä Le Puyssa


Alkuperäinen ohjelmamme (kello 8 paikalliseen kouluun) oli onneksi hieman muuttunut. Saimme nukkua puoli yhdeksään, jonka jälkeen menimme hotellin aamupalalle joka meille oli valmiiksi varattu. Sen jälkeen ehdimme kiertää hetken kaupungissa enken kuin paikallisen koulun opettaja tuli hakemaan meitä koululle.




Aamupäivästä
Aamupäivästä ulkolämpötila oli pakkasen puolella, mutta aurinko onneksi paistoi lämpimästi. Koululla emme kyllä käyneet tänään kuin syömässä. Ruoka oli hyvin erilaista kuin Suomessa ja maksullista. Ruuan jälkeen lähdimme tutustumaan toppipaikkoihimme.

Vähän jälkeen kolme olimme takaisin kämpällä ja päätimme lähteä etsimään Lidliä jonka olimme aiemmin päivällä nähneet. Lämpötila oli noussut mukavaan kymmeneen asteeseen. Vietimme ainakin seuraavat kaksi tuntia haahuillen kaupungissa, kun emme muistaneet tarkalleen Lidlin sijaintia, vain suunnan missä päin se oli. Muutaman väärän reitin ja edestakaisin kuljetun tien jälkeen lopulta kuitenkin löysimme kaupan ja saimme ostokset tehtyä. Takaisin paluu sujui huomattavasti nopeammin ja löysimme selkeästi lyhyemmän reitin. Ainut haittapuoli oli että aurinton laskettua lämpötila tippui nopeasti ja olimme liikenteessä suht kevyillä vaatteilla koska päivällä oli niin lämmin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti