torstai 22. tammikuuta 2015

Päivät 11-12 22.1 Lasersota


Keskiviikkona oli toinen vapaa ja nousimme taas ylös yhdentoista aikaan. Kolmelta Vincent haki meidät kämpältä ja lähdimme keilahallille. Kävimme pelaamassa lasersotaa Starwars-aiheisessa labyrintissa. Se oli aivan mahtava peli, lauantaina uudestaan! Kierroksen ehdimme keilatakin ennen kuin lasersota vapautui. Lasersodan jälkeen Vincent vei meidät vielä shoppailemaan kauempana keskustasta oleviin kauppoihin. La Halle nimisestä kaupasta löysimme koruja puoleen hintaan, pitihän niitä sitten ostaa. :D Puoli seitsemän aikoihin saimme kyydin takaisin kämpälle ja yhdeksältä kävimme nukkumaan, yö vain oli hyvin levoton.

Voitto tuli miulle :D (Mut nimen oikeinkirjotus ei oikein onnistunut paikan työntekijältä) -Senja
Valmiina taistoon xD 


Keilaus pisteet 

Anun työharjoittelu

Tänään pääsin jopa hieman enemmän tekemään. Aamulla täytin paistettuja croissantteja mantelitäyteellä. Myös päälle tuli manteleita ja sitten croissantit paistettiin uudelleen. Tein myös manteli, sekahedelmä, kirsikka kiekkosia (en ole kyllä vieläkään saanut selville mihin niitä käytetään). Sitten kuorin omenoita ainakin kuuden kilon edestä. Autoin myös kahden erilaisen suklaaleivonnaisen valmistuksessa, samoin kuin loppiaispiirakan valmistuksessa. Viimeisenä hommana tasoittelin mantelikeksejä pelleille. Oli normi päivä, puoli seitsemästä puoli kahteen.


Senjan työharjoittelu

Aloitin aamuni puolen kuuden aikaan ja ensimmäisenä tehtävänä oli omenapiirakoiden valmistusta. Sen jälkeen sain hakata puukaulimella voita croissanttitaikinan väliin sekä kokeilla kalauskoneen käyttöä. Autoin myös briossitaikinan teossa. Myöhemmin minut siirreettiin alakertaan auttamaan patongin tekijöitä. Jonka jälkeen oli taas loppiaispiirakoiden vuoro. 

Loppu vaiheessa työpaikalla oleva leipuri toi luokseni lapun johon oli kirjoitettu käsin tekstiä. Tekstissä kutsuttiin minut syömään leipurin ja hänen tyttöystänsä kotiin ja tottakai suostuin. Joten sellaista tiedossa joku ilta. :) 


Muuta torstaista

Vincent tuli käymään vähän jälkeen kolme, pelasimme korttia ja juttelimme. Hän viihtyi viiteen asti, sitten piti lähteä rumputunnille. Lähdimme samaa matkaa käymään kaupassa ja nyt loppuilta sujunut rauhallisissa merkeissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti